Töltsd le, és használd teljesen ingyen az app-ot! Hogy lásd, kik használják az applikációt, lokáció alapján böngészhetsz is a felhasználók között, akiknek üzenni is tudsz ( akár inkognitó módban is ), amennyiben Te is az autóddal együtt regisztráltál. Tehát a böngészés során is lehetőség van ismerkedni, ezért ezt megkönnyítve a többiek számára, a profilodnál magadról, az autód adatainál pedig az autódról állíts be képet! A keresés autó alapján menüben pedig ha azt szeretnéd, hogy akinek szimpatikus vagy, meg tudjon találni, majd üzenni tudjon Neked, akkor regisztrálj az autód meghatározott adataival együtt ( ne aggódj, ez csakis annyi, amit bárki láthat akár az utakon is ). Ha Te láttál valakit autóval, akit meg szeretnél keresni, majd megismerni, akkor ezt egyszerűen megteheted az app letöltését követően a személyes profilod regisztrációja után. Ha megtalált Téged valaki, vagy Te találtad meg a kiszemeltet, először mindketten ( az adataitok védelme érdekében ) láthatatlan felhasználóként jelentek meg egymásnak, majd ezt követően, ha Te úgy döntesz, engedélyt adhatsz a profilod megtekintésére a másik felhasználónak. De akár cseveghettek egymással végig inkognitó módban maradva. Üzenhetsz neki, vagy akár küldd el a találkozásotok pontos helyét, és ha mindketten szeretnétek, találkozzatok újra! Nézd meg ki és mikor próbált meg veled ismerkedni, amikor az autóddal voltál! Ehhez nincs más dolgod, csak töltsd le az applikációt és nézd meg hogy ki az akinek megtetszettél és ha Te is szimpatikusnak találod Őt, lépj vele kapcsolatba. Továbbá, ha azt szeretnéd, hogy ne látszódj az alkalmazásban, ezt egyszerűen a keresési oldalon a csuszka elhúzásával állíthatod be, de keresni, és böngészni így is tudsz továbbra is! Próbáld ki, meglátod milyen egyszerű! És mivel ez egy teljesen új app, kérlek, oszd meg másokkal is, hogy majd megtaláld azt akit keresel! Sok sikert Neked!

- itt nincsenek kamu profilok, hisz már láttad akit keresel
- itt nem lesz csalódás a következő találkozó ( amikor a barátodat kéred meg hogy hívjon fel, és mentsen ki, hogy le tudj lépni a kellemetlen vakrandiról )
- fizess ha üzenni akarsz, fizess ha a képeket akarod megnézni, fizess, fizess, fizess, na itt ilyen sincs, hisz MINDEN INGYENES “
- 100% biztonság, mivel csak annyi adatodat láthatja a többi felhasználó amennyit Te engedélyezel

Az app készítőinek határozott álláspontja az, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek a legfontosabb érdeke kell hogy legyen az utakon, így értelemszerűen senki, semmikor, sehol, nem buzdít arra, hogy vezetés közben a telefonnal legyünk elfoglalva. A többi végtelen számú élethelyzetben , szituációban, amikor mi nem vezetünk, de szívesen ismerkednénk, akkor hajrá, használjuk bátran, hogy legyen következő találkozó!

LETÖLTÉS ANDROID-RA:

btn
btn

LETÖLTÉS IOS-RA:

btn
btn

Ha tetszik az applikáció, oszd meg
másokkal is
, hogy majd megtaláld
azt, akit keresel!